12.5.07

Color taronja

Dues nits anant a dormir tard. Somio de color taronja. La política (sobretot la municipal) pot ser apassionant. Ja em direu què fot un intel·lectual d'alta volada com jo penjant cartells electorals, jugant-me la vida enfilant-me als plataners per enganxar les pancartes... És al·lucinant. Ni el mateix Plató va arribar tan lluny embrutant-se les mans amb la cosa pública. No sóc l'únic: l'Enric Gil també pringa. La casualitat ha volgut que les nostres respectives dones vagin de número 3 a les llistes. Professors de filosofia, bloggers i partenaires d'aspirants a regidores... Massa casualitats. Cansats i contents, demà farem una passejada relaxant. I, passi el que passi, la nit del 27 ens emborratxarem.

11 comentaris:

moz ha dit...

Una lloable activitat això de la política i una desesperada acció això de la propaganda. Qui, l'ha vist i qui el veu, si m'ho permet.
Sort per la seva dona, això si.

Anònim ha dit...

Tony, propaganda no si us plau, qualsevol entrellumaire sap de quina merda politica trepitjes. Mmmmm, ara que recordo, vares dir que la politica cada cop t'interesava menys. Dolça contradicció. Malgrat tot contradir-se es humà. Ja, ja se que aixó no ho publicaras, no prenguis mal en tot cas. Que tinguis un bon cap de setmana!

tonibanez ha dit...

Costa tant respectar-se una mica? Merda política? Sr. anònim, sisplau. Jo no m'he d'amagar de res com fa vostè, que ni dóna el seu nom.

Anònim ha dit...

La política embrut, el contacte amb la gent embrut, tota mena d'experimentació embrut, les dones també embruten!, el coneixement embrut, el poder embrut, de fet, viure és un continu embrutir-se. La qüestió és saber-se netejar adecuadament; d'això se'n diu cura espiritual. De fet, el "gran" Plató, com a degenerat que era, tenia por d'embrutir-se perquè no tenia prou potència espiritual per llavors netejar-se i purificar-se; d'aquí la seva obssessió pel coneixement contemplatiu. D'aquí que el coneixement contemplatiu, predicat per tots els filòsofs i científics famosos (excepte Nietzsche) és un fugir de la vida, és a dir, de l'embrutiment.
La diferència entre una intel·ligència superior i una d'inferior no radica en si aquesta fa o no fa política, sinó en el com fa i entén la política; quina classe de política du a terme!
Per cert, jo tb participaré en aquestes eleccions; m'agrada aprendre de les coses in situ -Com es pot parlar de política si mai te l'has menjat?-. No crec amb el dogme contemplatiu per excel·lència: Per conèixer vertaderament un objecte se l'ha de mirar des de fora. -RDC-

Pafiam ha dit...

RHC versus Ibañez, hahaha, te conya la cosa: dos nicheans aferrissats "polemitzant" vivament.

Pagaria per seguir el debat, ja que seria interessantíssim i gens previsible, encara que no combregui amb vosaltres.Mai millor dit.

Marcaria una fita a la blogosfera, no és conya, els dos "sou suficientment preparats" i sincers.

pafiam.blogspot.com

Anònim ha dit...

No sé on veus la polèmica Pafiam; però si en busqués en trobaria(això és fàcil amb qualsevol persona, però no ho busco). Per cert, parlar amb tu també embrut un munt... Quan acabo de fer-ho sempre me'n vaig a rentar les mans! Tanmateix, és cert que crèixer és embrutir-se.... a no ser que hom sigui com tu, és a dir, cristià; llavors, la fe amb Déu t'eleva l'esperit i alhora te'l purifica! Molta sort teniu els cristians... que sabeu com acabar amb les drogues, la prostitució, el mal, les desigualtats, les injustícies, les misèries, les frustracións, les marginacions; 2000 anys d'experiència us avalen!

Per cert, ho dic com a nota informativa, un nietzscheà sap que l'alcohol no és un bon mecanisme per netajar i purificar, sinó que embrut, degenera i deteriora l'organisme. les classes superiors no són alcoholiques; no solucionen els problemes amb vi! L'alcohol, tot i actuar com un estimulant en les races fatigades i inferiors, en el fons atrofia el pensament i la voluntat. Quan l'home perd la seva capacitat de domini i decisió sobre sí mateix, degenera! En raó l'alcohol és un element degeneratiu: l'home perd el control sobre sí mateix, és a dir, perd el control de les coses que fa; deixa de ser un ésser dominador i superior!

Pafiam ha dit...

No es polemitzar amb mí i aquí del que es tractava. Nomès era per dir-te
que si tot està podrit avui, no es perquè manen els mansos cristians sinó la gent "superior", que dius tu.
Hi han alguns petits estats -i comunitats- on no hi han les xacres que apuntes, un es diu Vaticà. T'imagines ,arreu Vaticans?
Suposo que ha quedat clar, que no pretenia, ni es possible, una discussió de peixateres entre vosaltres.
Pafiam.blogspot.com

Anònim ha dit...

Taronja com esquerra . Possible pacte?

Anònim ha dit...

Ara els d'esquerra van negres. Tindran mala consciència?

Anònim ha dit...

I will not concur on it. I assume polite post. Expressly the designation attracted me to review the sound story.

Anònim ha dit...

Amiable brief and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.