27.5.07

Resultat eleccions municipals

Sobre l'abstenció, em ratifico: Catalunya és cada cop més idiota
Sobre els resultats al meu poble: Hem perdut

14 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

No entenc el rollo de partits de Vallromanes, pero els que han guanyat en tenen 5 i vosaltres i uns altres 3+3. Es possible la coalició?
Quan a lo de Catalunya. Home! tampoc és aixó,deu ni d'ho com a salvat els mobles CIU malgrat perdrec -sembla - Tarragona, més d'un ha respirat alleujat. preocupames l'ascens del PP a Badalona i d'Anglada a Vic, aqui si que i tenim un problema, com confirmin que el racisme i la xenofóbia els donen vots, aniràn per aci, i aixó si que és preocupant.

Pafiam ha dit...

Podeu estar contents. Al menys la xusma roja espanyolista i marxista aquí no piula, no com al meu poble.
L'imperi del cretinisme és, en un general.

Pafiam.blogspot,com

Anònim ha dit...

Discrepo P., lo de Vic és lo millor que ha passat. El problema no és Anglada, sinó la immigració.

tonibanez ha dit...

Una cosa és guanyar i una altra governar. Es pot guanyar i no governar, i es pot governar sense haver guanyat. O si no, que s'ho preguntin a l'Artur Mas...

Enric Gil ha dit...

Nosaltres hem guanyat, però no sabem si governarem. A Sant Fost teníem majoria absoluta i l'hem perdut: després de 24 anys, és probable que els del PSC governin, la qual cosa és una catàstrofe. El partit únic aquí també.

Què hi farem!

Pedra Lletraferida ha dit...

No em puc queixar de com ens ha anat a nosaltres a Sant Celoni. El PSC ha conservat els 8 regidors (perden vots), CiU amb 7 n'ha guanyat un, i vet aquí la sopresa... la CUP n'ha assolit 2!!!. Queden fora ERC (fins ara amb 2) i ICV (amb un escó a les darreres municipals). Com molt bé diu en Toni, ara s'ha de governar, doncs la clau la tenim nosaltres. Les negociacions començaran avui mateix, però no està gens clar que hi hagi pacte amb ningú. Ni ens cal ni ens és necessari.

Salutacions cordials

vpamies ha dit...

En Toni, diu:
«Una cosa és guanyar i una altra governar. Es pot guanyar i no governar, i es pot governar sense haver guanyat. O si no, que s'ho preguntin a l'Artur Mas...»

I les ferotges crítiques al Montilla perdedor investit president, no serveixen pel cas que ens ocupa? Cal ser coherent i estar a les verdes i a les madures.

I per cert, això que «s'ho preguntin a l'Artur Mas» em sona més al català de Montilla que al del Toni entrellumaire. ;-)

Jo segueixo pensant que el poble és prou intel·ligent per posar a tothom al seu lloc.

Salutacions cordials, veí!

Vïctor Pàmies
[Raons que rimen]

Sani Girona Roig ha dit...

El meu punt de vista, valgui el que valgui, l'he penjat a casa meva, Toni.

Anima't, que aquí no ha perdut ningú.
I ha nou poder a repartir.
Llàstima que hagi guanyat també el "partit abstencionista", que ha guanyat sense saber-ho, sense voler, sense enterar-se'n, sense celebrar-ho ;-(

Vindràn noves eleccions que ens faran més feliços ... ;-)

Marc Vidal ha dit...

Amics tots, amic Toni, ho sento pel silenci metàl•lic i arrelat a la demagògia que ara és possible que governi a Vallromanes. A Granollers Ciu ha fet pena sintètica de color taronja. A Catalunya la bona noticia es la pujada del vot xenòfob. Si tenim en compte que el PP i altres pensaran que això dona vots modificaran els seus missatges cap a aquest lloc de manera que quan se n’adonin que el discurs lepenista no te futur real i que pertany a un 3 o 4 % de l’electorat real serà massa tard per tots ells i patiran retallades greus. En el cas de que no sigui així, per fi un partit espanyol a Catalunya i de dretes podrà limitar ideològicament el seu espectre d’una puta vegada.

El que dic avui en el meu bloc respecte a qui busca l’abstenció tinc molt clar que els aparells de partit demanen que el contrari no vagi a votar i no tant el fet de intentar captar vots d’ells. Resultat tots a casa tocant-se el collons o millor dit, tocant-nos a nosaltres els mateixos genitals

Una forta abraçada

Anònim ha dit...

Són faves comptades:

3 + 3 = 6

5 + 0 = 0

tonibanez ha dit...

Agraeixo tots els vostres comentaris, però em permetreu que em reservi la meva opinió per a més endavant.

Anònim ha dit...

Toni, "també" ets maçó? haha ,Que en penses? Sospites o saps que ho és?
Jo no diré res si no cal. A més a més no pasa res.

xvi ha dit...

Toni: no sé per què dius que heu perdut. Fixa-t'hi bé: al 2003 CiU+iVall sumaven 4 regidors i ERC 3. Ara ells n'han pujat dos (5) i vosaltres també dos (3+3). O sigui, que tots heu pujat dos, és a dir, empatats. Amb l'afegitó que ells no poden formar govern i vosaltres sí. Qui té "la clau" ara?

La victòria d'ERC a Vallromanes és el que s'anomena una victòria pírrica, perquè no serveix per a res.

A més, el pacte iVall+Ciu és totalment defensable. Fem una mica de memòria... Com he dit abans, a les Municipals de 2003, la forca + votada a Vallromanes fou CiU (+ iVall) = 386 vots (4 regidors), seguits d'ERC (3 regidors) i PSC (2 regidors). Aleshores, els "perdedors" es van ajuntar per a formar govern i Mascaró va ser alcaldessa quan Cabot era la més votada (la guanyadora). El mateix han fet PSC+ERC+ICV al Parlament de CAT amb el Tripartit I i II. Tot plegat, d’acord amb l’aritmètica del sistema, és ben legal i legítim des del punt de vista democràtic. Si tu ho has fet, per què no ho poden fer els altres? A més, en aquest cas, CiU + iVall sumen 474 vots (127 + que ERC), o sigui, el 46,29% dels vots, 12,4 % més que ERC (33,89%). No seria un govern legítim i representatiu?

Qui ha guanyat i qui ha perdut, doncs?

SaülGordillo ha dit...

I vés a saber quines combinacions màgiques. Tantes com municipis, barris i carrers tingui aquest país. És la gràcia (o la desgràcia, si l'artimètica proporciona consistoris fraccionats i ingovernables) d'unes eleccions municipals. Cada municipi és un món. I qui la fa, la paga!