16.10.07

Entrevista a La Plana Ràdio

Aquest matí Josep Roig m'ha fet una entrevista a La Plana Ràdio (Santa Bàrbara) en el programa El Nostre Matí dins la secció sobre blogs: Escolta-la

BLOG AMB G
Les meves 4 recomanacions:
MV SG SM L2P


7 comentaris:

Marc Vidal ha dit...

és important anar creant excel·lència i fent forat als mitjans convencionals. És difícil però hauran d'assumir que la guerra l'han perdut. Som molts més i en tenim tota la raó. Com va dir un desgraciat xinés que manava molt i que tenia nom de coll de camisa: "encara que matin 200 milions de xinesos, quedaran 800 més per guanyar la guerra, no hi exercit ni bomba capaç de matar a 1000 milions de persones..." doncs, això, no hi ha ràdio, diari, tele o grup de pressió capaç de fer callar el rumor, la veu participativa i democràtica del monstre que creix i creix gràcies els que vau estar al principi, dels que ens varem incorporar després i dels que arriben ara, però tots, sobretot els sincers i els egòlatres, donen de menjar a un animalot anomenat blogosfera, blocosfera, catosfera o com web 2.0, però la tanca del jardí que porta a la cassona dels aposentant-hi ja es oberta... entrem?

tonibanez ha dit...

Entrem!

tonibanez ha dit...

Parlant dels aposentats (com tu els anomenes: els mamuts patumaires subvencionats de La Cosa Literària Oficial) i de la festeta que s'han muntat a Frankfurt, he escrit a Can Girbés:

Hauria estat la mar de bé que els organitzadors haguessin dedicat un acte a la Literatura 2.0, és a dir, a la REALITAT de l'escriptura catosfèrica segle XXI que molts perpetrem des de fa anys i que alguns encara no volen acceptar ni reconèixer. Viuen ancorats a la Renaixença i creuen que Monzó és la cosa més moderna del món. Sisplau! Ara ja han fet tard. Una llàstima.

Jean Robur ha dit...

Caram Tony, sempre que t'he escoltat a la radio, has tingut de fer tasques pedagogiques. No et resulta aburrit? Perque no parlen més dels teus llibres, dels teus gustos literaris, de filosofia?

tonibanez ha dit...

A mi tamb� m'agradaria parlar d'altres coses, per� m'entrevisten en qualitat de blogger i hem de fer pedagogia...

Salvador Macip ha dit...

Toni, grpacies per deixar-me tan bé a la ràdio! M'has fet posar vermell. I a sobre ahir se'm multipliquen els visitants al blog com els pans i els peixos. El poder de la paraula (escrita i/o parlada), evidentment. Et dec una cervesa (o un cafè o un carajillo...)

subal ha dit...

jo intento obrir la cosa de la ràdio pero ne m'en surto.

Senyor Entrellum, gràcies per recordar-se del meu putu blog a les ones herzianes.

salute!