28.10.07

Sociata Power

¡PROU! MANIFESTACIÓ: DILLUNS 29 D'OCTUBRE, 19:00 H, PLAÇA SANT JAUME DE BARCELONA ¡CONTRA LA INOPERÀNCIA! CONVOCATORIA APOLÍTICA

6 comentaris:

El llegidor pecador ha dit...

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA AVUI
ARTUR MAS:
“L’autèntic propòsit és que Catalunya tingui un autogovern ple, que al món actual ja no significa sobirania plena” Ah, no?

“A mi m’interessa més la nació que l’Estat” Eh?

“Un nacionalista no pot rebutjar aquesta possibilitat, però el nostre projecte és un Estat pluri-nacional” O sigui, no-nacionalista?

“El meu objectiu és que la nació catalana pugui projectar-se a tot arreu” Nomès?

“Si per a això és necessari un Estat, en serà una conseqüència” Com diu?

“No ha de ser necessàriament un Estat” En què quedem?

“No hi haurà una Catalunya independent. En tot cas, interdependent" Interquè?

ALTRES DE LA SEVA COLLA
ORIOL PUJOL:
“Qualsevol nacionalista, en alguna neurona més o menys amagada, reté l’opció de la independència del seu país”. Amagada???

FELIP PUIG:
“Jo votaria per la independència (...) Però això no significa que Convergència sigui un partit independentista”. Doncs vostè per a qui collons treballa???

TRIAS:
“Si estem convençuts que hem de ser independents, l’objectiu no és negatiu. Però si és com a reacció a una actitud hostil dels altres, no seria bo” M´ho pot tornar a repetir?

ARTUR MAS (VOL.II):
“Si es pot fer sense conflictes importants i de forma pacífica i positiva, fent una gran confederació però compartint alguns elements de l’Estat i amb un grau molt elevat de sobiranisme, jo diria que sí” Vostè no serà gallec?

QUE NO US ENREDIN, AIXÒ SÓN POLÍTICS PARLANT CLAR I CATALÀ.

Anònim ha dit...

Tant valen els uns com els altres. Quins retrets més absurds! Hi ha algun partit millor que un altre?

Toni, busques més visites i reaccions fent posts com aquest, oi?

Manel Ferran ha dit...

Sisplau, no oblidis que tot això de la Cataluña Montillera ha estat possible gràcies a la colla del Carod i del Puigcercós, submarins del psoE i trituradors de Catalunya i dels catalans.

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/user/ensenyemels

La solució, aquí :)

Dessmond ha dit...

Exclamar-se de'n Monty o Corby no te sentit. Mai s'han amagat del que són. El que no s'explica és la lectura que alguns fan de l'independentisme proclamant president a un espanyol de conviccions espanyolistes. Això no ho entenen més que alguns de Sant Boi. I amb moltes feines.

Marali ha dit...

¡vaja, quin post! botiflers? pot ser sabràs explicarme qui van ser els botiflers de veritat no ? (boutes et fleurs)Pre-suposaré que fer un post d'aquesta mena és tan sols una manera de ser més llegit i comentat i "no" una provocació.