24.10.07

Exili interior

Tal com estan les coses, haurem de plantejar-nos la possibilitat de l'exili. Potser no caldrà fugir físicament; potser n'hi haurà prou amb enretirar-nos i cloure'ns dins la closca com un cargol a l'hivern. El nostre govern no ens defensa perquè no vol perjudicar la reelecció de ZP. Callen com putes venudes al macarró espanyol. La Catalunya caòtica montillera ja no ens pot avergonyir més. Exiliem-nos, doncs. Jo no vull tenir res a veure amb aquest desgavell, amb aquesta gent, amb aquesta època. A partir d'avui, ENTRELLUM serà el dietari d'un exiliat. Ho escriuré ben clar i ben català, amb majúscules, amb negreta i amb vermell: TANT DE BO GUANYI EL PP! Amb el PP governant Espanya, la independència de Catalunya s'accelerarà. Cal que es tibi tot fins a l'extrem perquè peti d'una puta vegada. PP versus FNC (Front Nacional Català: CiU + ERC + tots els que vulguin afegir-s'hi). Aquest és el millor escenari. Mentre això no arribi, deixeu-me encloscat i tranquil al meu exili vallromanenc.

NB: Alguns entrellumaires em comenten que tenen problemes per a visualitzar aquest blog amb l'Explorer. No sé on pot estar el problema ni tampoc sé com solucionar-lo. És una bona excusa perquè us passeu al Firefox.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Toni, si guanya el PP, recorda que els de Convergencia varen anar al notari. No fos cas, que per un plat de llenties, algú es "rajes" al últim moment.

Manel Ferran ha dit...

Segur que amb el PP (mai els he votat i mai els votaré) les coses no aniríen tant malament. Almenys aquesta gent saben llegir i escriure, cosa que ni la meitat de la gent d'ERc són capaços de fer (llegir i escriure, sic), i ben justet els de la secta Montillana. Si algú va cedir un nou finançament va ser el PP, i si algú va cedir els mossos com a policia de trànsit, va ser el PP. El psoE (l'aliat del Carod) ni tan sols va voler reunir la Comissió per pensar-hi¡

Jordi ha dit...

Hola Toni,
Soc en Jordi G. Jo també visc en un exili interior: a casa hem optat pel homeschooling vista la puta merda de les escoles a Catalunya. I no ho dic pels mestres, que fan el que poden (excepte els de mentalitat funcionarial) El sistema d'ensenyament, que a partir d'ara li dic el IV Reich Educatiu per tocar els collons mes que res, està pensat per tenir als nanos aparcats en macro-guarderies. Resumint, els recursos educatius estan enfocats per atendre als inmigrants, el que fa que els nens normals s'avorreixin i fracassin; que els superdotats es suicidin intel.lectualment; que als discapacitats els tractin com a mobles incómodes. Aixó es Catalunya. Increible. Et comunico també que treballaré per matxacar a aquest govern de merda. Montilla es lamentable, igual que tota la classe política. Et recomano a la web www.fanjacc.org la secció de breus apunts sobre els models finlandés i català d'educació.
En altre ordre de coses, t'apunto que ja ha sortit el darrer llibre d'Ontiveros, prologat per mi, apart del Nihil nº 9, la millor publicació f... que hi ha ara.
Escolta, per qué no creem una comunitat virtual d'exiliats catalans, sota el títol de la meravellosa novel.la de Gianni Rodari "Gelsomino al pais dels mentiders"? Només és una idea.
Una forta abraçada.
Jordi

Carrascla ha dit...

Firefox Power!