5.2.08

Vida internètica

Feliciteu-me. Avui faig 6 anys. Vaig néixer el dia 5 de febrer de 2002 quan vaig crear el meu primer compte hotmail. Aleshores no tenia ordinador personal. De fet, estava en contra dels ordinadors, em declarava tecnòfob (llegia Unabomber i Zerzan!!)

Va ser a la feina. Me'n recordo perfectament. Em va trair la curiositat. Els alumnes em van ajudar a fer les primeres passes. Em vaig asseure davant l'ordinador que hi ha a la sala de professors i vaig iniciar el camí de la perdició...

Sis anys després sóc un perfecte homo digitalis. No fumo ni bec ni vaig amb dones, però bloguejo addictivament...

Encara conservo aquell primer hotmail: ibis_tau@hotmail.com. De vegades l'obro per pura nostàlgia.

¿Què seria de mi si no l'hagués creat? Potser, a hores d'ara, seria Un Gran Escriptor, un escriptor de la mà tancada, seriós i respectat... Per contra, m'he de conformar amb aquest ciberdietarisme a rajaploma, aquesta grafomania digital tan provisional...

Sí, avui faig 6 anys. Encara sóc una criatura. Tinc tota la vida per endavant...

4 comentaris:

Rubèn Novoa i Arranz ha dit...

Felicitats Toni! Jo vaig connectar-me per primer cop a internet al programa mIRC, a un servidor d'Undernet que tenia el canal Catalunya amb 4 frikis, l'any 1995. L'amic en qüestió tenia de ISP una empresa que es deia Servicom. L'any següent ja vaig entrar a sac mitjançant la Universitat. Tot i que abans d'internet ja hi havia vida... recordo el meu primer ordinador PC el 1989 amb 640 KB de RAM, HD de 20Mb i gràfics CGA. Per programar amb GW-Basic ja feia servei !!!

josepmanel ha dit...

Et felicite, Toni. No direm allò de blog de capçalera que sona tan pretensiós però poques vegades el que t’he llegit m’ha deixat indiferent. D’això es tracta, no? Per molts anys!

Toni Ibañez ha dit...

Gràcies amics!

Sani Girona Roig ha dit...

Toni,

No sé si és bon senyal que celebris 6 anys, vull dir al bell mig del no res , ni 10, ni cinc ni tres ... números "mítics", amb pedigree ;-)

(Si et consola, el Sani va celebrar els dos anys del seu blog! però jo sóc autoritat 3 o 4 a Technorati!

OK, entès, demanes (sic) a la Catosfera que t'enviïn mostres de carinyo...
Malament quan hi ha 1000 visites per coses volàtils (-aussi importantes soient-elles-) i només quatre abraçades quan les demanes explícitament!
Pensa-hi, tu que tens per professió reflexionar i fer reflexionar els altres!
És per això, i que en quedi constància escrita, que jo vull ser un dels quatre ...que t'envien l'abraçada virtual ara que toca, i que et diu el que pensa quan cal.

No dubto que en pocs dies n'hi haurà molts més ... és qüestió de temps ...Felicitats.

Això sí, no dubto que ets un gran escriptor de mà oberta i escriptor de mà tancada. Tria't el modus operandi que vulguis.

No facis "posses": què collons és això de
"... Per contra, m'he de conformar amb aquest ciberdietarisme a rajaploma, aquesta grafomania digital tan provisional..."

Lieber Toni, ens ho diu
l'amic Biel i ens ho diu en
Pascal Quignard ...
Així doncs en tenim prou i encara ens en sobra !

Tenim de què sentir-nos moderadament orgullosos del que anem fent. Valgui el que valgui. Tu posa't tantes medalles com et semblin convenients (according to Technorati, Alianzo, Catapings & Bitàcoles rànquings...)

Jo en tinc prou amb anar fent. Amb més mà oberta que mà tancada ...
fet que no exclou dosis d'excitació ;-)

Disfruta del sexeni i mira d'allargar tant com puguis la kermesse i la rauxa ... que Rajoy està a la cantonada!
La rehòstia. Quin mal hem fet per merèixer tanta degràcia?