16.12.06

Bloquejant, bloquejant, bloquejant...

Que et diguis Eli Alfaro, siguis periodista i treballis en un setmanari gratuït comarcal no et dóna dret a fotre les coses amb el cul quan, del que es tracta, és d'un simple copiar-i-engaxar. No és tan difícil, coi. Explica'm per quins set sous has canviat la "g" per la "q" si el text original que has reproduït deia bloguejant, bloguejant, bloguejant... ¿No et van dir a la Facultat que cal rellegir el que escrius, si més no una vegada, abans de publicar-ho? ¿Bloquejant, bloquejant, bloquejant...? Té nassos, la cosa. O sigui, que -segons tu- m'he passat 3 anys bloquejat i, per això, ara m'han donat el Premi. Puta mare, Eli.

¿Veieu per què s'ha de dir blog en comptes de bloc?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Foc/foguejar, rec/regar, prec/pregar, fàstic/fastiguejar... canviar la c per g en els verbs derivats de substantius no és cap excepcionalitat.

tonibanez ha dit...

Sí, pero és que aquí el que han fet és deixar la "k" al verb derivat...

Hannah ha dit...

Al final estudio periodisme, a primer ens fan fer l’exercici de redactors i hem de fer un recull d’errors i errates a diferents publicacions i llibres que els editors no hagin vist. L’error no ha sigut només de la periodista sinó també de l’editor.

Antiga alumna segon de batxi

Anònim ha dit...

Doncs això, de bloc bloguejar.