11.12.06

M'agraden els dilluns!!!

Matí frenètic després de 5 dies de letargia. Bones notícies. Molt bones.

Primera: Bromera publicita L_OI amb un banner a Vilaweb Lletres i a Llibres per Nadal

Segona: El Sr. Director de BenZina em cita (i ja és la segona vegada) al número de desembre tot reproduint un post d'ENTRELLUM: Amor letal. Gràcies Àlex!


Tercera: Trobo al contestador trucades amb el prefix 971... Mallorca! Em telefonen del Consell Social de la UIB per a comunicar-me que sóc el guanyador del VIII Premi d'Assaig i Creació sobre Tecnologies de la Informació Nadal Batle i Nicolau. L'obra presentada és el fruit de 3 anys de treball gairebé diari bloguejant bloguejant bloguejant... Es titula CATOSFERA (CIBERDIETARIS 04-05-06) i és una selecció dels millors posts de TdQ i d'ENTRELLUM. Un volum de quasi 500 pàgines que haurem d'aprimar una mica abans de publicar-lo. Aquest era el "projecte molt ambiciós" que vaig insinuar en un post de finals de setembre (Vid. anunci aquí) És la compensació de tot aquest temps creient que això valia la pena. Estic molt content i satisfet. Es tracta d'un reconeixement per a tota la comunitat catosfèrica. Sense vosaltres no hagués estat possible. Com a primícia absoluta us copio ara l'Endreça:
Els textos que componen aquesta obra provenen de les anotacions escrites als blogs Tros de Quòniam i Entrellum al llarg dels anys 2004, 2005 i 2006. N’hem fet una selecció seguint l’ordre cronològic. L’escriptura d’aquest dietari digital durant aquests 3 anys ha suposat una nova manera d’entendre la literatura: Ciberliteratura.

Presentem una creació narrativa que inclou, dins el marc del dietarisme, tot un garbuix de gèneres (autobiografia, relat, poesia, assaig), amb una atenció especial al món emergent del blogs, la Blogologia.

Escriure al segle XXI implica un repte apassionant, una aventura que, en el nostre cas, passa per la investigació amb les noves tecnologies. Amb aquesta experiència blogogràfica hem afavorit la presència i la defensa del català a la xarxa. Hem volgut tenir cura de la llengua, innovar-la, i servir de model a les joves generacions de ciberlectors que tenen internet com un lloc de trobada on poder emmirallar-se. A ells i a tots els que vindran al darrere dediquem Catosfera.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot i que crec que el títol que has triat, Catosfera, implica molt més que TdQ i Entrellum, no puc fer més felicitar-te (no pares eh!)

Anònim ha dit...

Que aquest premi Nadal Batle, TONI, et faci primer de tot feliç, després et doni un pico de tranquil·litat i, sobretot, moltes de ganes d'escriure millor.

PER MOLTS ANYS!

UN LECTOR FIDEL

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, Toni!!! M'alegre molt, de veritat, per aquest nou reconeixement a la teua incansable tasca ciberescriptora.
Salut i força!

mar ha dit...

enhorabona!

Anònim ha dit...

Moltes felicitas, mussol-fet-premi!

Anònim ha dit...

Felicitats!

Anònim ha dit...

Ara no la caguis en la nova presentació. A veure si a l'Avui parlen de tu de manera "normal".

Anònim ha dit...

Enhorabona, senyor! —me'n començo a atipar de felicitar-te...

Zorkky ha dit...

hum... suposo que sortirà a la selecció aquesta el post de TdQ en el qual parlaves del meu dibuix nietzscheà... ¬¬

El llibre què serà, en format "web" seguint el model de L_OI? Estaria bé, i que a sota sortissin els comentaris.

Ah, felicitats pel premi.

Anònim ha dit...

Felicitats, moltes i sinceres, per aquest nou premi, Toni.!!

Realment, treballes molt, però pots estar-ne orgullós. Els reconeixements públics, merescuts però sempre difícils, arriben i arriben, i ja en fan un bon "grapat" (i perdona la barroeria).

El mes important, és que, a més, tot ho publiques.

Endevant i enhorabona!

Andreu

Anònim ha dit...

Enhorabona!

Toni Ros ha dit...

Gràcies, gràcies, gràcies a tots. Dedico el premi a tots els entrellumaires que em llegiu i tots els catosfèrics que formen aquesta comunitat virtual CAT. El premi és per a tots perquè la CATOSFERA la fem TOTS dia a dia, post a post...

Anònim ha dit...

Enhorabona Toni!!!!!!!
Gràcies a tu pel que ens fas arribar.

Dessmond ha dit...

L'enhorabona ! T'asseguro que els dilluns no rutllen d'aquesta forma per a la resta de mortals!

Anònim ha dit...

Felicitats! (una mica tard, com sempre, però crec que també val, oi?).