28.12.06

Saddam

La més que probable execució de Saddam Hussein només demostra el fracàs absolut de la política de Bush a l'Iraq. És un cop d'efecte que no servirà per a dissimular aquest nou Vietnam, ans al contrari. L'evidència és que, a hores d'ara, Iraq no està millor que quan governava Saddam. Bush té els dies comptats a La Casa Blanca. El futur és incert. El futur sempre és incert, sobretot quan es tracta de política i de passions humanes. Bush marxarà amb un altre cadàver a les espatlles mentre deixa el món més insegur... La pregunta és: ¿On està Bin Laden?

4 comentaris:

Natalia ha dit...

A mi em sembla que Bin Laden ja no importa, ell era només un símbol d'allò que Bush volia exterminar, i sembla que els seus remeis han tingut exactament l'efecte contrari al desitjat. Bé, el que ha quedat demostrat és que no es pot democratitzar un país a base de guerres, ja que els estralls de la guerra poden arribar fins a un punt incontrolable.

Anònim ha dit...

A mi em sembla que "Casa blanca" és un nom compost, però d'aquí a escriure-ho tot junt...

Anònim ha dit...

In my opinion you are mistaken. I suggest it to discuss. Write to me in PM. [url=http://cgi3.ebay.fr/eBayISAPI.dll?ViewUserPage&userid=acheter_levitra_ici_1euro&achat-levitra]acheter levitra[/url] I think, that you are mistaken. Write to me in PM, we will communicate.

Anònim ha dit...

...please where can I buy a unicorn?