6.12.06

Place To Hide

A aquestes alçàries de la vida sé el que no vull: una vida virtual, on res no sembla el que és. I sé el que vull: una vida senzilla i tendra (com va dir el cantat-poeta), plena d'alegries (les tristeses ja vénen soles), de complicitat, de petons, d'abraçades... Vull tranquil·litat, vull pau.

4 comentaris:

Dessmond ha dit...

Entenc que vols una vida plena de luxes. Ben pensat, si són d'aquesta mena.

mazda ha dit...

Coincideixo amb tu, Com molts. Se el que no vull. Se el que vull. Ara queda per saber si voler es poder. O era poder es voler? Sino sempre queda allo que no se qui ho ha dit: si no pots aconseguir el que vols, val mes que vulguis el que pots.

Alba_ricoque ha dit...

Hello!! com va tot Toni? ja veig que et continua anant tot de conya,nou blog,nou llibre publicat...no esperava menys de tu...continues en plena forma.No se si t'en recordaras de mi(espero que si)Soc la Laura Torrejimeno,una ex alumne teva que no va poder passar de 1 de bachi.Hara estic fent el curs pont,per accedir a educació infantil.Resulta que "m'obliguen" a fer eco y org d'empreses com assigantura de lliure eleció,pero ami no m'agrda,jo em vuldria presentar a fer psico,pero ma'agradria tenir una petita ayuda, i voldria saber si tu me la podries prestar,tan sols es asesorarme dels continguts que m'e d'aprendre b y ayudarme a poder aprovar l'examen.Si no pots o no tens ganas o etc o comprenc,no passa res ja inventare alguna solució,mentres tan espero respota.Petonassos grans.Feliz llarg Pont.Merci

Anònim ha dit...

Saps? De l'atre post, m'ha agradat llegir això:
- Potser és que internet només és un amagatall en el qual s'entaforen algunes rates humanes que, com jo, són incapaces de reconèixer l'únic que val la pena en aquesta vida: saber que -malgrat tu- encara hi ha algú que t'estima.
Jo en sóc una rata d'aquestes que s'amaguen rera una pantalla, i tenen una vida millor aquí que no pas a la vida real. Però a vegades necessito les caricies que una persona, virtual, no em sap donar. Mmmm... No et conec, però... Estàs massa carinyoset? Potser necessitat? :S