27.1.08

Blogs que parlen de la taula literària

9 comentaris:

Dessmond ha dit...

Al "Mapa de la Catosfera Literària" no hi sé trobar-m'hi.
Ja s'ha fet la tria?.He saltat per alguna raó confessable?.

josepmanel ha dit...

Anit em baixava el vídeo de la taula sobre literatura. Les ponències, malgrat l’apretat del temps, van ser molt clarificadores. La presentació de la Laura Borràs, com dieu vosaltres: espaterrant. Aquell blog que va presentar em va deixar amb la boca oberta. La veritat és que les limitacions d’aquest mitjà són un mateix. El Jesús va demostrar que és un autèntic agitador cultural. El Jordi Ferré, editor, o com ell va dir, gestor de continguts (com em va agradar aquest terme!) va aconseguir emocionar-me pel seu entusiasme i la seua visió de futur. Potser la contundència d’allò exposat fou suficient per no deixar molt de marge al debat, no ben bé el temps... Supose que sou conscients que heu “originat” una referència cabdal a partir d’aquestes jornades. Ineludible. Un altre “moment zero” en la història de la catosfera. Enhorabona als organitzadors i a tu per la part que et toca. La propera vegada me’n fugiré...

el llibreter ha dit...

Acabo de veure la sessió sobre blogs i literatura i coincideixo amb josepmanel que ha estat tot un èxit. Enhorabona, doncs, i tant de bo que la conversa s'estengui per la catosfera.

Salutacions cordials.

tonibanez ha dit...

Clar, dessmond, si no ens facilites cap localkització, on vols que et situem al mapa?

Dessmond ha dit...

Toni,
Entesos. Vilassar de Mar, El Maresme. Salut.

tonibanez ha dit...

Desmond: ja surts

Dessmond ha dit...

Agraït!

El veí de dalt ha dit...

Ep! Vaig ser-hi, desvirtualitzant-me per unes hores, i n'he fet una petita ressenya! Felicitats a tots plegats. L'any vinent, a un lloc més ampli!

Josep Porcar ha dit...

Vull felicitar-vos personalment a tots els entaulats! Feina feta —i ben feta— fa goig.