26.1.08

Segona jornada catosfèrica

De bon matí
Sani Girona, Antaviana, Jordi Ferré,
Toni Ibañez, Jesús Tibau

Taula rodona Blogs & Literatura
[vídeo]

Taula política
Raül Romeva, Joan Ridao,
Carles Puigdemont i Lourdes Muñoz
[vídeo]

La presentació de la Lourdes Muñoz ha estat
(des del punt de vista ortogràfic)
de vergonya aliena

El jurat després de la deliberació
Jordi Ferré, Toni Ibañez, Sani Girona, Jesús Tibau

Acabem de sortir al Telenotícies vespre de TV3
(una altra vergonya)

Primera jornada catosfèrica
Tercera jornada catosfèrica

10 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Un dia ple d'emocions i sensacions que s'ha de repetir. Cada cop que he conegut en persona un/a blocaire que visito sovint ha estat com desembolicar un regal.

Això ha de tenir continuïtat!
El dia 1 i 2 de febrer, si voleu a l'Ebresfera, a Tortosa i Roquetes.

Felicitats i gràcies per la tasca que heu fet.

Júlia ha dit...

Feu molta patxoca! Per cert em va agradar molt allò dels bloguejats i els 'bloquejats'.

Júlia ha dit...

Ja tens raó, ja, amb això de la presentació de la senyoreta, òndia, no té ni corrector a l'ordinador??? Sembla mentida...

Marçal Girbau ha dit...

Toni, només un detall. "Profunditza" és plenament correcte en català, si bé a tu et pot agradar més "aprofundir".

Salut!

tonibanez ha dit...

Marçal, si el "problema" hagués estat només el profunditza rai! El PROBLEMA és en poques dispositives va perpetrar més de 10 faltes garrafals. La gent que estaven a la sala ho van poder contemplar amb estupefacció creixent. Jo vaig capturar aquesta, però no se'n salvava cap. En una fins i tot n'hi havien tres. En fi, és el nivell. I, per damunt d'això, Montilla. Per cert, en Romeva em va agradar...

aniol ha dit...

A la presentació penjada al seu blog, sembla que ha fet una revisió de les faltes... Malgrat que a la següent "diapositiva" sembla que se n'ha cansat.
Tampoc em decepciona molt, jo tampoc n'esperava gaire de l'apartat polític.
Ja que comentes que has sortit a TV3, s'ha comentat bastant (jo anava seguint la cosa per Twitter) la manera partidista de com s'ha informat de la trobada. Quina opinió en tens?

David ha dit...

El reportatge de TV3 és vergonyós, no només pel partidisme, sinó per haver bandejat al Marc, que només apareix breument al final. Part del problema venia també per la redactora, que no tenia ni idea del que era un bloc ni coneixia la capacitat d'influència d'alguns blocaires que no són ni polítics ni periodistes.

marius ha dit...

Continues insistint "si el "problema" hagués estat només el profunditza rai!"
"Profunditzar" és correcte, un escriptor si que hauria de dominar la llengua. A més a més, estàs fent circular una foto que marca "Profunditzar" com a error i és correcte. Tu també hauries de rectificar, no??
No crec que amb aquesta postura ajudeu gaire a que tothom utilitzi la llengua catalana, a l’ús social i generalitzat del català.

tonibanez ha dit...

Marius, de veritat que m'hagués agradat fotografiar TOTES les diapos que va passar La Lurdes a la seva presentació. Jo admeto lo del "profunditza", que surt al diccionari, però és que la resta de pífies no van ser tres ni quatre ni cinc sinó potser 15. I la gent present a la sala les va veure.

Adri. ha dit...

Jo també sóc un dels que es va horroritzar davant la presentació de la Lourdes i així li he fet saber a través d'un comentari al seu blog, però hem de dir les coses pel seu nom i admetre que profunditzar no és un error ortogràfic: http://ec.grec.net/lexicx.jsp?GECART=0109721.

Aprofito per mostrar el meu recolzament a l'últim comentari del Toni, en el sentit que el públic que la Lourdes tenia a davant era especialment sensible en qüestions de llengua com per no tenir cura del que ens havia de mostrar.

Salutacions.