3.1.08

137

Se m'ha avançat Jordi Ferré amb el seu apunt a la Sala de premsa de Cossetània... Efectivament, un cop tancat el termini d'admissió, són 137 els textos candidats a formar part del llibre

Blogs & Literatura
primera antologia de la catosfera literària

Per tant, podem afirmar rotundament que la resposta a la convocatòria ha estat un èxit espectacular. Ara entrem a la Fase-2...


D'acord amb les bases, un comitè format per Toni Ibàñez, Jesús M. Tibau, Sani Girona i Jordi Ferré procediran a la lectura de totes les propostes i seleccionaran els textos que finalment sortiran publicats en aquest LLIBRE 2.0.

Us avanço que la reunió presencial del comitè per tal de deliberar es realitzarà durant les Jornades de la Catosfera a Granollers, probablement el mateix dia que es fa la taula rodona sobre Blogs & Literatura. La idea inicial és deixar els 100 millors textos, és a dir, que aquesta primera antologia reculli només 100 blogaires... Tanmateix encara és aviat per a saber quina serà la decisió final del comitè. Us mantindrem informats.

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Aquesta és la part més feixuga de tota la tasca, però em sembla que entre tots farem un llibre molt digne i que serà un excel.lent tast del món blocaire.

Mirielle ha dit...

Ostres! Quina llàstima no haver descobert això molt abans! Tot just acabo d'incorporar-me a aquest món fascinant i veig que m'he perdut moltíssimes coses.

Per cert, és ben interessant aquest bloc, quan pugui l'hi faig una ullada més profunda.

Salut!