6.10.06

Mas - Partal

- Els llibres estan massa ben endreçats, o sigui, no es toquen, són decoratius.

- Hi ha una tele, però no veig cap ordinador al despatx d'en Mas.

- Partal passa dels braços creuats (distància, tancament) a les mans a la butxaca (distensió o mala educació), però, es posi com es posi, el ventrell no el pot dissimular.

- Partal descorbatat (abargallonat) i amb una camisa rosa! (no les suporto)

- M'ha agradat el concepte de "coalició de perdedors" (és una bona definició del difunt Trist-partit)

- Mas domina el Logos (La Paraula), que és l'arma fonamental del polític democràtic. Per això resulta un milió de vegades més seductor que Montilla, un home gris i sense paraula.

- Mas ha de ser el proper President de la Generalitat.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyor Ibáñez, s'ha assabentat per casualitat que Baltasar Porcel va presentar la candidatura de Carod-Rovira i en canvi Mas es va haver de conformar amb la "premio planeta" Maria de la Pau Janer.

tonibanez ha dit...

Porcel era pujolista, això sí que ho sabia. El que em dius amb Carod, no ho coneixia. T'agrairia l'enllaç.

No estic molt a favor d'aquests escriptors que es deixen utilitzar descaradament per a fins polítics. Jo puc tenir la meva opinió i expressar-la aquí amb plena llibertat i independència, però una altra cosa és que pugi dalt d'un escenari en un míting. Allí no m'hi trobaràs.

Anònim ha dit...

Redéu si ho ha de fer tan bé com amb l´estatucurt anem ben arreglats!!!

tonibanez ha dit...

¿O farà millor Pepe Montilla-Moriles?

Anònim ha dit...

Entra aquí i clica al pdf, en un dels requadres petits posa que Porcel va presentar aquest miting:
http://www.avui.cat/cgi-bin/menu?06/oct/04+265191

Anònim ha dit...

2n anònim:
"a partir d'ara el suport d'Erc a Zapatero no serà gratis"(Puigcercós dixit)
Amb aquest piltrafilla anirem millor?

tonibanez ha dit...

A veure: el pdf de l'Avui diu que Porcel va presentar Carod en nom de l'entitat (Cosmocaixa) la qual cosa no significa que ell combregui amb ERC, cosa que em semblava estranya. Simplement va fer de "mestre de cerimònies".

Anònim ha dit...

Después de darle vueltas, he encontrado un argumento a favor de Montilla.
(el espacio en blaco lo he dejado para que incluyan las muestras de sorpresa, asombro o desprecio que crean convenientes).

El argumento es éste: ¿Qué mayor signo de normalización, de ser un país como los demás, de demostrar que ya no tenemos nada que demostrar, que el elegir a un presidente gris, translúcido, evanescente, al que nadie mirará dos veces? Cuando viaje por el extranjero nadie pensará que es un agente de seguros con tics, ni un pirado con corona de espinas. Nos enteraremos de que se ha ido cuando vuelva. ¡Ah, qué gran tranquilidad dará el poseer un presidente anónimo! Igual que todos esos países normales, de los que no nos enteramos del nombre de su presidente ni cuando hay elecciones.
¿Quieren olvidarse de la política y dedicarse a las cosas importantes? Voten Montilla y se acabaron las tentaciones.

Dessmond ha dit...

Anonymous,
Sospito que darrera el teu míting s'amaga el Montilla. que sempre havies volgut ser.
En Montilla, amb tot els respectes, que sigui el que vulgui. Però a l'oposició.

Jaume ha dit...

El millor de tot és la panxota que ha fet també el Partal en aquest tres anys de tripartit. És curiosa la tendència de l'esquerra a posar-se tots com bocois quan els dinars els paga la geganta. Quan s'ho havien de pagar ells estaven tots com fideus; quan ho paga l'Estat, en canvi, s'engreixen sense aturador.

tonibanez ha dit...

¿Ho dius pel Benach o pel Puigcercós?

Jaume ha dit...

Home, a Puigcercós, més que el menjar, el que de debò li tira, és la roba cara, de seda fina, i els hotels de "luju". En això d'endrapar, qui s'endú la palma és en Benach: en una de les primeres entrevistes que li van fer com a president del Parlament deia que calia dinamitzar el Parlament... al cap de poc, va començar a fer fortuna l'expressió del "Parlament croqueta", per a referir-se a l'etapa Benach, perquè qualsevol excusa és bona per a servir un refrigeri. I així se'ns ha posat, de llustrós, el senyoret, perquè, és clar, com a president que és, bè cal que hi sigui en totes...