11.1.07

Complexitat

Probablement el repte més gran que a hores d'ara té plantejat la humanitat és gestionar la complexitat. El mateix podem dir de les persones particulars. Hem de ser capaços de viure dins un món cada cop més complicat. Aquesta complexitat és doble: les relacions amb els altres són força complicades i també és complicada l'autogestió de la nostra pròpia interioritat, sovint plena de contradiccions. Podem arribar al col·lapse, naufragar en l'intent de sortir-nos-en, però es tracta de surar, de no defallir, de tocar quatre mil tecles alhora i fer que la melodia soni...

En tot cas, algunes i alguns no tenen cap problema en aquest sentit. Són la gent simple que tot ho arregla amb un parell d'idees simples, la gent que viu tota la vida pensant que el món es divideix en blanc o negre, bo o dolent, dreta o esquerra, déu o dimoni, to be or not to be, m'estima o no m'estima... Aquesta gent simple que ho simplifica tot és la que acaba complicant encara més les coses.

1 comentari:

Claudia ha dit...

Treball de recerca enllestit i entregat

Toni et puc fer una proposta? la setmana del 23 al 26 de gener faig l'exposició del treball, però encara no se exactament la data. voldries assistir-hi?
crec que podria interessar-te, nose, una nova visió de tot aquest enrenou dels blogs. pensa't-ho i ja em diràs alguna cosa.

por sierto, l'entrellum està inclòs, of course
salutacions!
:)