18.9.06

DOBLE PRIMÍCIA

Avui us donaré dues primícies:

1- A l'hora de dinar m'ha telefonat l'Àlex Gutiérrez, director de la revista Benzina, per a comunicar-me que el meu relat Nona ha estat escollit per a ser publicat al número d'octubre. Serà un dels 12 relats que participaran al concurs literari. Només per això ja rebo 150 € i si, al final, resulta ser l'escollit pel jurat, en podria guanyar 3.000. Nona és un text directament relacionat amb L'Oracle Imminent. De fet, el títol és el nom d'una nena que naixerà gairebé al mateix temps que el llibre, pels volts del novembre. A ella va dedicat el conte.

La Nona voleia dins l’úter del meu pensament. La veig com respira, com riu, com mou les manetes i els peuets, com mira el futur a l’entrellum: un llunyedar imprecís, una línia que es perfila amb punts suspensius…

2- La segona primícia també té a veure amb L'Oracle Imminent. Malgrat que encara falta un mes i mig per a la seva publicació, ja ho podem dir: L'O_I durà un postludi de Biel Mesquida, mestre inspirador, plaguetaire i Premi Nacional de Literatura 2006.

En exclusivíssima exclusiva per als entrellumaires:

1- Un tast del relat Nona
2- Un tast del postludi de BM

1 comentari:

Pedro ha dit...

No sé si aquest premi nacional de literatura treu més prestigi que no pas en dóna, Mesquida deu escriure molt bé però no pas perquè li hagin donat un premi que ha tingut l'honor de ser rebut per ell i no al revés.