23.9.06

Sexe sagrat

Si jo no pensés que el sexe és l'experiència més potent d'immanència divina que podem assolir i que la seva litúrgia mereix delicadesa i respecte, ja faria temps que seria celibatari. No m'interessa l'infrasexe plebeu; i no m'interessa perquè és superficial, avorrit, embrutidor i contraproduent. Per culpa del cristianisme repressor, la sexualitat occidental ha esdevingut d'una trivialitat pornogràfica que fa feredat. El ritual de l'ofrena de la semença embriagadora -la libació del nèctar dels déus- no pot ser feta de qualsevol manera. Aquest és el sagrament primordial del neopaganisme de caire tàntric-taoista que professo. T'alletaré si em saps munyir com cal. Però no és tan fàcil trobar una ioguini adient... Si jo no pensés que el sexe és imprescindible en el camí del veritable desenvolupament espiritual, ja faria temps que seria materialista i cínic. Només el treball alquímic (Materia Prima Lapidis Philosophorum) ens pot salvar del naufragi generalitzat.

NB: Vid. El Codi da Vinci (Sexe Sagrat)

6 comentaris:

clara ha dit...

DIus que no t'interessa l'infrasexe plebeu, però l'expliques bé. ( Faldilla carabassa)
Em podries descriure fil per randa un dels teus última rituals de l'ofrena embriagadora ?
T'estaria molt agraïda. Doncs m'has deixat tant astorada, que no se ben be quin sexe és el que jo practico. No li en sabia el nom, pero per confirmar de quin tipus és, explica'm una experiècnia en detall.

tonibanez ha dit...

Clara: una cosa és explicar literàriament un episodi de sexe plebeu o casual (infrasexe) i una altra practicar-lo.

Hi ha coses que no es poden ex-plicar, que no s'han d'ex-plicar públicament, sobretot quan es tracta d'assumptes que ens im-pliquen de manera essencial com a persones i que afecten la nostra in-timitat somàtica i espiritual.

Tu sabràs el que sexe que practiques.

clara ha dit...

Em podries doncs in-formar on es pot im-partir o a-prendre?

tonibanez ha dit...

No, no et puc informar sobre el que em demanes. Tot el que sé ho he après autodidacticament: primer ho he llegit en llibres i, després, ho he portat a la pràctica per a veure si funcionava o no.

En tot cas, et podria dir un títol cabdal, una mena de bíblia taoista de la qual podries ex-treure moltes coses interessants:

"El Tao de la salud, el sexo y la larga vida" (Daniel Reid)

mazzda vermell ha dit...

Holaaaaaaa! Caram, ja podem escriure aqui' Guai, no?
Vols dir que calen llibres per arribar al metacel?

tonibanez ha dit...

Sí, mazda, ja pots escriure aquí! He citat un llibre perquè he vist que la Clara hi estava mooooolt interessada... El que tu anomenes "metacel" és un concepte molt privat, crec. És que hi ha coses difícils d'ex-plicar sense haver-les ex-perimentat.