30.9.06

Indefensable

Sopar multitudinari de Festa Major. M'assec a la taula "presidencial" amb l'alcaldessa, Felip Puig i trenta persones més. A la meva esquerra seu un amic socialista que va pertànyer al PSUC i que ara té un càrrec molt important. Li demano: Sisplau, defensa'm Montilla! Ell em mira amb cara de resignació i respon: MONTILLA ÉS INDEFENSABLE. Sembla -diu- que la campanya li hagi fet Convergència. ¿Has vist aquell cartell en blanc i negre (perfecte per a un home gris com ell) on apareix Montilla capcot en una taula envoltat de llibres? Dóna la impressió que és un pobre home aclaparat per la feina que no se'n pot sortir... L'Orquesta Maravella toca fins a les quatre de la matinada. No ballo gaire. M'agrada més mirar com ballen el altres. Tot un espectacle.

Montilla President!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

no tengo la menor simpatía por Montilla y desde luego no votaré. dicho ésto, creo que lo coloca Usted en una posición loose/loose: si se comporta como integrado es ridículo y si no es que se le ve el plumero: sardanas mal, sevillanas peor. ¿a qué tanto por ciento de la población catalana se le podría aplicar el mismo criterio? ¿cómo construir una país sin (ya no digo contra) ellos?
mire si es verdad lo que Usted dice de convergencia, que hasta usa montilla el mismo lema que pujol.
saludos y buena fiesta ¡que no decaiga!

júlia ha dit...

Al cartell, per cert, no es veu ni un ordinador, tan malament estan, els pressupostos del partit???

[o Rei] Ferran ha dit...

...A més de veure's sempre un home capcot i sense color. Poc que s'aguanta el "president" Montilla i, per postre, més que campanya sembla que li facin el llit [de fusta].

mauletaire ha dit...

Jo no hi entenc gaire de política. Només sé que per culpa de PSOE vaig haver d'estudiar l'ESO, vaig perdre 2 meravellosos anys de la meva pubertat amb imbècils a la classe que no volien estudiar. A més, les pasteres no paren d'arribar i, no seré hipòcrita, així vivim pitjor tots, els que arriben i els que ja hi som. A més a més, tema catalanitat: no hem avançat gaire, que diguem. Ara bé, no sé si CiU és la solució. Així com en Montilla és un home gris, en Mas sembla que t'hagi de girar la cara quan el saludes pel carrer, amb aquell aire de superioritat, d'inaccessibilitat que desprèn. Perquè ja posats a criticar la carcassa de les persones, fem-ho amb perspectiva, només amb un candidat, no? Bé, no sé ben bé on vull anar a parar, total: que tots els polítics al mateix sac! Salut

tonibanez ha dit...

Amic mauletaire, et puc assegurar que Mas no és com tu dius perquè el conec personalment i és una persona molt agradable i accessible. Quan vulguis te'l presento i veuràs com et cauen de cop tots els pre-judicis. De Montilla, en canvi, no me n'han parlat bé gent que l'ha conegut i l'ha tractat des de fa anys.

joanet ha dit...

Aquí t'has marcat un farol, Toni...

tonibanez ha dit...

Joanet, molt bones! No és farol, eh. El Mas ha estat dos cops al meu poble: un en un bateig d'un fill d'un nebot (el qual viu aquí i ell va ser qui me'l va presentar) i una altra vegada en un acte de campanya. La meva impressió d'aquestes trobades va ser la que dic. És fàcil fotre's amb el seu tupé o dir que és un yuppie de la política, etc. A mi em va semblar un paio ben normal. O sigui, que "farol" cap.