24.9.06

No badis, Esquerra

Quo vadis, Esquerra?

¿Qué grado de catalanización se ha producido en el Baix Llobregat en los últimos 20 años con Montilla?"

6 comentaris:

perdedor ha dit...

Caram! No només es pot comentar, a més a més enllaça amb el gran Karbeis, enfant terrible d'una catosfera que, a priori, no és la seva!

Senyor Ibàñez, ara encara m'agrada més...

tonibanez ha dit...

Encantat d'enllaçar coses que valguin la pena.

Salvador Sostres ha dit...

És veritat que la història és la que és, i que estem ocupats i que encara no ens hem rendit, i que volem la llibertat. Per raons històriques, sentimentals, i perquè en fi, a ningú no li agrada que li robin. Però en fi, hi ha milers de situacions històriques que encabat es pacten, s'arriba a un acord per escrit o tàcit, i al cap de molts anys o de molts segles hi ha una mena de refundació i tots en pau. Si ens haguessin envaït, per exemple, els anglesos, els austríacts, els americans o els alemanys. Però és que ens va envair Espanya, el país més cutre i lamentable del món civilitzat. Ens va envair Espanya, Montilla, Elvira Lindo, i aquí no hi ha res a pactar ni res a negociar. Volem la llibertat pel doble sentiment de l'amor a Catalunya i del menyspreu a Espanya, realment menyspreable (amb totes les excepcions que calgui).

Anònim ha dit...

a sostres.

si desprecias a quien te derrota, ¿cómo quedas tú? ¿no será que la tal derrota no existe?
desde luego con los alemanes habría ido mejo: ahora los nacionalistas estarían viviendo en algún asentamiento. pongamos oriente medio.

a tonibañez:

dígame como ha españolizado Madrid Gallardón (es un ejemplo)

Jaume ha dit...

Gràcies, Toni per enllaçar-me. Sobre els comentaris i el nombre de visites, dir-te que el nombre de visites es compta pel nombre de "clics" que els visitants fan amb el ratolí. Si hi ha comentaris, el nombre de visites es moltiplica, perquè cal fer un segon "clic" per a llegir els comentaris i encara un tercer per a tornar a la pàgina principal. Si hi vols deixar algun comentari, encara cal fer més "clics". Així que ja ho veus...

Jaume ha dit...

Ah! veig que tens visitants il·lustres. Quin nivell, tu! Ara si que em fas envejota de la bona!!