22.9.06

Comentaris

Hom suposa que un blog que permet posar comentaris rep més visites que un blog que no ho permet. Si ENTRELLUM rebia una mitjana de 175 visites diàries quan no deixava comentar i, a partir d'avui (perquè el blogmestre és un perfecte inconscient que fa cas dels suggeriments tendenciosos de molts lectors que reclamen poder dir la seva), els entrellumaires ja poden deixar els seus comentaris; cal deduir que aquest blog augmentarà el seu número de visites... ¿No? D'això es tracta.

Ah, i a mi Elviro Lindo me la sua pel darrere i pel davant. El que jo volia era una Creu de Sant Jordi!

20 comentaris:

Sr. Troll ha dit...

Si lo que quiere son visitas, le bastará con aumentar el tamaño de la fotografía del borde de la derecha, esa en la que sale usted en cueros con una fálica botella de Font Vella. Estoy convencido de que muchos estudiosos del comportamiento humano (sociólogos, psiquiatras y otros expertos) acudirán a usted para intentar determinar qué es lo que puede llevar a un profesor de Filosofía a convertirse en lo que usted se ha convertido.

Que tenga usted un buen día.

tonibanez ha dit...

1- En cueros no estaba: llevaba un bañador.

2- La botella no era de Font Vella, sino de Ribes.

3- No pienso ampliar la instantánea. Sólo me faltaría eso. Bastante trabajo tengo con quitarme las fans de encima!

4- Reconozco que "professor de filosofía" no es un trabajo decente ni serio, pero no encontré nada mejor que se aviniera a mi perfil catástrófico. No descarto dedicarme a otros menesteres más adelante... cuando haya acabado de pagar la hipoteca.

5- Ahora voy a meterme con Vd. ¿NO LE DA VERGUENZA TENER UN WEBLOKE TAN FRIKI? Se deduce que Vd. es un NIÑATO GRACIOSO replegado en el útero del humor soez. Le aconsejo que madure, Troll, y de deje de leches, que la vida es dura y para gracias ya estan los políticos de turno que nos amenizan sin descanso...

6- Ah, ¿Cómo anda Vd. de visitas?

Mireia ha dit...

"Veig amb pena penita pena que aquest blog degenera dia a dia i que, si segueix així, té els dies comptats. Em sap greu, Mireieta, que hagis de caure en aquestes lamentables paròdies per la teva palesa manca d'idees i l'escriure per l'escriure et porti al patetisme blogogràfic, paradigma de l'oci mal aprofitat. Jo havia cregut amb tu, ara et planyo."

Que aixòs ho va dir el Toni Ibàñez aquí, quins tombs que fa el mon no?, bueno que deu se lo de "jo hem contadic, passa algo?, ah hem pensava".

Un petonàs iñaitzebonesc

Mireia

http://mireiagalindo.blogspot.com

tonibanez ha dit...

Mireieta del meu cor: tens raó (buenu, era jo qui tenia raó en dir-te el que vaig dir aplicat al teu blog que ara és aplicable al meu): ENTRELLUM té els dies comptats. Exactament caduca el 31-12-06, dia en el qual faré el darrer post i m'acomiadaré d'aquest blog ple d'ombres.

El que tinc clar és que mantindré fins aleshores el NIVELL que a tu et manca i no penso caure en el "patetisme blogogràfic" (meravellós concepte que hauria de constar a la Viquipèdia) com tu, que necessites inspirar-te en mi per a crear personatges... ¿On coi tens la imaginació, criatura?

Jo no accepto "petons" teus, que després tot s'encomana.

Mireia ha dit...

Es que els que heu estat de l'Obra sempre en sabeu molt de fer anar el NIVELL, aixòs es cert, bueno John Doe, doncs que esperarem fins a Cap d'Any.

Un petonàs BarbaraStanwyckesc,

Mireia

http://mireiagalindo.blogspot.com

Anònim ha dit...

Para el Troll: como te he visto interesado en los atributos somáticos del master (porque a mi los que verdaderament me alucinan son los intelectuales y ese sentido del humor tan tan tan acojonante) te pongo un enlace onanista:

budista de pacotilla

Que Vd. la disfrute

Sr. Troll ha dit...

Disculpe, señor Ibáñez, pero debo aclarar algunas cosas para evitar terribles confusiones:

- El Weblocke, esa infame bitácora, no es mía afortunadamente. De hecho, coincido plenamente con usted en lo de "niñatos graciosos".

- Yo firmé un contrato con los responsables del Weblocke en cuestión, por el cual tengo la obligación de comentar críticamente cada uno de sus escritos. Ellos nunca me toman en serio, pero mientras me paguen me conformo.

Ahora dejo que siga peleándose con púberes en vez de dedicarse al estudio.

Plam ha dit...

Com has aguantat tant sense comentaris?

tonibanez ha dit...

Tampoc ha estat tant: 10 mesos de res. És que ara m'interessa molt l'opinió dels lectors...

Clara Perlerina ha dit...

Què vols que et digui, Toni. El fet de no poder deixar cagaradetes donava al teu bloc (?) una aurèola de respectabilitat. Això teu amb la Mireia és patològic, però molt divertit.

tonibanez ha dit...

Clara: respectitabilati...què?!¡!

Natalia ha dit...

Ja era hora..l'últim cop que ho vas fer em sembla que només va durar un dia o unes poques hores, en aquest mateix bloc, però sembla que aquest cop la decisió és meditada. Jo me n'alegro. A més, volia preguntar-te una cosa, què has rebut un mail meu que parlava de la utopia? Es que ja dubto si el vaig enviar bé o no. Gràcies!

Gregorio Luri ha dit...

L’obertura d’aquesta finestra em permet comunicar a tothom la meva insubornable voluntat de promoure una nova plataforma de la dignitat per bé de substituir l’estàtua del infaust negrer Antònio López, que encara té la barra de mantenir-se incòlume dalt del seu pedestal, per un imatge en marbre d’en Tonibañez. Estic convençut que ens sobren arguments per a justificar davant la història aquesta patriòtica substitució.

tonibanez ha dit...

Goyo, si és de marbre EXIGEIXO que sigui de Carrara, però -insisteixo- jo el que vull és una CREU DE SANT JORDI!!!! Com deia aquell no sé qui: ¿Per què vull que em facin una estàtua, perquè em caguin el coloms?

negrero ha dit...

El negro Domingo

Jaume ha dit...

Benvolgut Toni, celebro que per fi hagis decidit d'admetre comentaris dels lectors. El correu, vulguis que no, et talla, perquè ja t'hi has de posar bé, però llavors es perd l'espontaneïtat. Comences amb un "Benvolgut senyor Ibàñez: sóc un assidu lector seu. M'agradaria comentar-li...i bla, bla", però quan arribo fins aquí començo a sentir fàstic de mi mateix i ho deixo estar. O potser és mandra, simplement.

Tenir un blog amb possibilitat de fer-hi comentaris és com anar pel carrer i trobar-te les cases amb les portes obertes: és més acollidor. L'inconvenient és que sempre n'hi ha que aprofiten per buidar la bufeta, però per aquests casos ja tenim el "zotal".

tonibanez ha dit...

Hola Jaume, benvingut als comentaris d'ENTRELLUM!

Sí, al final he decidit que aquest últim trimestre el meu ciberdietari havia d'obrir la porta als lectors que m'han estat fidels fins ara perquè crec que s'ho mereixen. Hi ha el risc dels grafiters i dels maleducats, però sempre puc esborrar allò que no s'adigui a les normes mínimes de respecte.

Has de saber que el teu blog és un referent indiscutible per a mi. Llàstima que l'actualitzis poc, però ho comprenc: no és fàcil fer cada dia posts tan ben fotuts com els que tu fas. Ens llegim.

Anònim ha dit...

M'alegro que hagis activat els comentaris, si fins ara el blog era polèmic ara les polèmiques i intervencions seran sucoses, ben segur. Felicitats pel premi popular de Lletra, encara que, com deia la meva tieta 'records sense cistell te'ls fots al clatell', o sia, que el tercer any de popularitat arrabassadora mereixia premi en metàl·lic. La Creu de Sant Jordi ja arribarà, la donen a tanta gent que algun dia... Felicitats pel blog, en general.

Anònim ha dit...

He escrit el comentair anterior, no sóc anònima però no he pogut firmar, no m'ha sortit l'espai adient

júlia
http://blocat.com/576

tonibanez ha dit...

Hola Júlia! T'agraeixo que no siguis "anònima". Al contrari de TdQ, ENTRELLUM va néixer amb la intenció de no ser "polèmic"... Però ja va dir Heràclit: "La polèmica és la mare de totes les coses", i no sé fins a quin punt és inevitable, i fins i tot sana. Que ara els lectors pugueu dir la vostra suposa un risc que assumeixo de bon grat perquè estic segur que això enriquirà encara més aquest blog.