21.9.06

Sense paraules

A l'entrada de Moyé venint de La Llagòstia em trobo una tanca publicitària amb el ceballot Montilla blanc i negre que em dóna l'esquena maleducadament. Hi posa: "Fets, no paraules." Rumio l'eslògan. Sí: fets, fets consumats, fets fefaents, fets fàctics... Aquests sociates rebutgen la paraula (logos), i ho entenc, perquè alguns quan obren la boca demostren el seu analfabetisme funcional. Pepe Montilla Presidente: fets, pets, fems... El ceballot Montilla ens dóna l'esquena i, a totes llums, s'estima més callar. Ui, ui, ui... quins fums aquest xarnec!

Altres posts montilleros: 1, 2, 3, 4

1 comentari:

joki ha dit...

No es soprengui pas vostè. Jo mateix ja havia comentat en un altre bloc (ara s'escriu així oi?), que a l'estiu ja havia vist molts cartells electorals amb la foto d'aquest individu a poblacions del Bages i el Berguedà.
Quan semblava que la campanya s'havia acabat, ara hi torna amb aquest lema que a mi em sona com a traducció literal del Castellà, evidenciant que qui l'ha escrit primer pensa en Castellà i després per quedar bé ho tradueix al Català.
I aquesta gent és la que ens pot acabar manant després de l'u de novembre.