5.11.06

Resultats VII

Més que la reedició del Tripartit, el que em preocupa és que Montilla pugui arribar a ser President de la Generalitat de Catalunya. Ja vaig expressar en un post anterior que les forces que sumen el Tripartit havien perdut massa vots per a poder estar legitimades en un nou govern. La clau és ERC, és a dir, la màxima responsabilitat serà d'ERC. No ho oblidem. Si, tenint l'oportunitat històrica de formar un govern nacionalista (CiU + ERC = CAT), ERC es decanta finalment per investir Montilla president, posant els interessos de partit per damunt dels interessos del país, aleshores ERC haurà assumit un risc incalculable que, a la llarga, li pot costar molt car. ¿Hi estan d'acord les seves bases amb posar José Montilla de Molt Honorable? ¿Tan ràpid han oblidat que van ser expulsats de l'anterior govern per aquesta gent que, sent els clars perdedors d'aquestes eleccions (-25%), aspiren a tornar a utilitzar-los per a governar il·legítimament? ¿Fins a quin punt estan disposats a col·laborar amb aquesta nul·litat espanyolista que no és res més que l'estendard visible de la tràgica descatalanització que ha sofert la nostra terra en els darrers anys? Jo m'ho rumiaria dues i tres vegades. Montilla - Nocilla - Qué - Merendilla - Montilla - Moriles - Lobito - Pepe - Para - Los - Amigos no pot ser Molt Honorable. Almenys per a mi no ho serà mai. Si, al final, ho és -gràcies a la fatídica connivència d'ERC-, es confirmarà la meva tesi inicial: LA CATALUNYA CATALANA HA MORT. Delenda est Catalonia!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Curiós: el perdedor de les eleccions (Montilla) obtindrà el premi de la presidència de la Generalitat i amb més poder, segons informa El Periódico (millor dir, el Pravda). ERC és l'única formació que ho pot impedir. Ho farà? No ho crec.

Per a mi, Montilla no serà mai el meu president. Ho sento.

Beckmann

Dessmond ha dit...

Està per demostrar que a ERC sàpiga moure's en clau de país.
Pert, la pèrdua de vots d'aquest partit també és significativa. Passa que no s'ha visualitzat tant en nombre d'escons. Però l'electorat li ha donat un avís que no estic massa segur que el sàpiga interpretar en la clau correcta.

Uribetty ha dit...

Tot i les nostres opinions, bastant oposades, estic d'acord, ERC té la clau per a reeditar el tripartit o aconseguir un Govern nacionalista per al nostre país.
Espero que sigui així, Govern ERC - CiU. Com deia un article de La Vanguardia ahir, les bases no estànmolt d'acord amb Montilla i sembla que aquest no el vol com a Conseller.
Si es re-edités el tripartit, seria un suicidi per ERC doncs perderia a un gran nombre d'electors.
Per cert això de Catalunya Catalana sona molt Unitat Nacional, espero que no simpatitzis gaire amb ells.
Salut!

Anònim ha dit...

No entenc per què els convergents preferiu "aliar-vos" amb ERC, un partit que detesteu més que tots els altres (igual que ERC detesten CiU més que tots els altres): em recorda el subtítol de ConfidencialCat: "Quan el preu de la lluita pel poder és un país." Tant criticar i al final feu el mateix que els altres. Us fa por Montilla? Vaja... i preferiu ERC? Amb un pacte CiU+ERC podrem anar als cines a veure pel·lis en català? Amb Montilla segur que no. Però vaja: si és això el que s'aconseguirà amb un pacte nacionalista, endavant les atxes.

Alprazolam ha dit...

Hei, Toni Ibàñez: hehe saps que tens una retirada al Pepe Montilla? Almenys amb el Montilla de la caricatura. Hahahaha

Jordi Nounou ha dit...

Difícil decisió, si. Aliar-se amb els que han rebutjat l’Estatut i a mes posar-hi la catifa... Es que en Mas pensa que per ell li serà mes fàcil el controlar-los? Recordo que en temps de l’Heribert això ja n’era prou de difícil i així va resultar. La coalició CiU, des de la defensa de la catalanitat sempre ha sabut mesurar les relacions amb Espanya. Esquerra es un partit nacionalista si, però amb tendència radical, el que ha provocat problemes en el passat, problemes dels que han tret partit ideològic i econòmic els qui estan en contra nostra (*). Malgrat això, també penso que el millor seria la coalició de tres partits clarament catalans. L’encaix amb el PSC el veig molt difícil, perquè no crec que en Montilla estigui disposat a empassar-se la davallada. Excepte clar que tot estigui ja pactat i estem assistint a una bonica representació.

(*) Vull puntualitzar que em refereixo a persones o institucions ben definides. Jo tinc bons amics a tot arreu de Espanya.

Guerau_de_Cabrera ha dit...

Evitem fer Montilla president.No volem més tripartit. Concentració silenciosa per un pacte CiU + ERC, el proper dijous dia 9 de novembre, a partir de les 8 del vespre a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Més informació a www.unitat.org Passa-ho!

Anònim ha dit...

A la cadena ser han dit : Montilla president, Carod vicepresident,...
Això ja ho tenien cuinat...