1.11.06

Resultats


La Catalunya Catalana ha mort. Avui -dia de Tots Sants de 2006-, malgrat que el poble català amb el seu vot ha pintat de color CiU la immensa majoria del territori superant amb 11 escons el PSC, és possible la reedició del Tripartit (cosa que ja donen per fet els seus actors "amics") i, per tant, José Montilla podria esdevenir el proper President de la Generalitat gràcies a la inestimable col·laboració dels botiflers d'ERC. La transcendència d'aquest fet és inenarrable per a la nostra mil·lenària història. El fracàs del candidat Montilla (que, amb tot el reforç ZP, ha perdut fins i tot a BNA) és indiscutible. A més, els resultats del partit del bufó Boadella reblen el que dic (C's + PP = 403.046 vots!)

Tot plegat és la conclusió de molts anys i de molts fets entre els quals destaquen sobretot la feina feta pel franquisme amb la seva invasió demogràfica, la colonització espanyolista que ha continuat durant la Transición i el lamentable caïnisme suïcida de les dues formacions pròpiament catalanistes (CiU + ERC) les quals, si s'entenguessin, encara podrien sumar i salvar el que queda de la nostra Catalunya moribunda... Liquidar-la en nom de "les esquerres" i del "progressisme" és una responsabilitat massa greu, la ignomínia de la qual parlava abans d'ahir.
És a dir, si les dues forces que s'autoproclamen nacionalistes no poden formar un Govern nacionalista, malgrat que entre ambdues sumen la majoria parlamentària suficient, quin nacionalisme és aquest? Quin nacionalisme és el qual estan oferint als electors?
Ara plou sobre el meu poble. Els resultats de Vallromanes han estat excel·lents, però malauradament no són representatius del conjunt del país.

Des d'aquesta palestra, m'he compromès amb el que creia i he escrit el que he escrit amb plena llibertat de pensament. Sabia el que em jugava. N'assumeixo les conseqüències. A hores d'ara, les meves esperances són minses.

Sí, aquest matí feia un sol esplèndid i ara plou sobre el meu poble, quina trista metàfora...

--&--

+ sobre la descatalanització de Catalunya
: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

13 comentaris:

ERCvot ha dit...

Em fot gràcia que unn convergent digui que ERC són botiflers. CyU va pactar amb l'enemic unes quantes vegades, o és que no te'n recordes?
I CyU va rebaixar l'estafatut parlant amb el ZP..
Quina poca memòria i quin caire més lleig està agafant aquest bloc/g. Sembla que vulguis viure en una bombolla al teu poblet però Catalunya és molt més, passa't per Santako, Castefa i companyia i obre els ulls.

tonibanez ha dit...

Votant d'ERC, amb tot els respectes: ¿Tu t'imagines Montilla President?

Anònim ha dit...

Toni estic completament d'acord amb tu !!!

de fora vindràn i de casa ens trauran !!! :(

Anònim ha dit...

Sí, imaginar-se Montilla de president és un malson. El declivi del nostre país.

Beckmann

Anònim ha dit...

Buf! El que trobo més fort és que tot i el mastegot que ha rebut el PSC-PSOE, és que en Montilla no sigui capaç de fer autocrítica i encara tingui esperances de formar una mena de govern.

I mira que diuen que les hòsties se n'aprèn, però els sociates són mesells i seguiran tenint aquest menjatifes allà dalt... Capaços de presentar-lo a unes altres eleccions, tu!

joki ha dit...

Un altre tripartit seria un suïcidi electoral per el PSOE, i ja sabem que el PSC és la minyona del PSOE.
ZP trucarà a Montilla i li dirà que Mas governi, i que si s'hi oposa, el defenestra.
Un tripartit donaria moltes més municions a Rajoy i li facilitaria molt la feina de guanyar les eleccions.
Per tan, no crec que això acabi succeïnt.

Anònim ha dit...

Toni, no t'hi escarrassis massa, que la qüestió (el pacte botifler "sociovergent"), a hores d'ara (ben blanques, o no vas escoltar anit el "recado" des de Ferraz, vía Blanco?) está al sac i ben lligat. Si més no, ho està des de la maleïda nit en que l'Arturu Mas i Cagarró es va vendre el país per un plat de llenties, amb la connivència estupefaent i flagrant del poder econòmic a la fosca. Les ordres d'en ZP son aquestes, i a CiU ho saben tant bé com al PSOE-Cataluña, sucursal a Nicaragua. Acord CiU-ERC?. Seria el menys dolent pel país, sens dubte, però no ho veig gens clar.

Dessmond ha dit...

Jo també suposava un resultat ben diferent. Sobre tot pel que fa a CiU i a ERC.
Ara, també tocant de peus a terra, el panorama és prou obert com per pensar que en Mas encara pot ser president.
La llàstima és que passi el que passi, en ZP el tornarem a veure pel balcó de la Generalitat. Serà el mal menor, vaja.

JJ. ha dit...

Et llegeixo amb molt de plaer fa molt de temps. Coincideixo amb molts dels teus anàlisis.
Però com m'agradaria que seria veritat el que dius, aquesta cosa tan fascista, més en boca d'un filosof: "La cataluny catalana ha mort !". La catalunya catalana, ja!
Com me'n alegro quan els que teniu els ulls posats a la mil.lenaria historia perdeu! Qué poc us diferencieu del senyor Franco! Quanta caspa, Déu Meu! Li diu cainisme a dos partits ideològicament enfrontats! Potser t'agràdaria una treva que permetria als polítics fotre a la gent tant como voldrien...
A vegas se'm fa impossible de empassar que gent aparentment intel.ligent i avançada com tu tragui amb aquestes bobades...
Sé que et serà igual, pero acabes de perdre un lector i m'acabes de reafirmar més en l'antinacionalisme: vingui d'on vingui és el mateix, mentalment peti, provincià, amb una supèrbia de grup aterradora, sense cap esperit rebel; necessariament - si ho mires bé igual trobes exemples en el teus apunts de la carrera...
Fins l'altra.

Anònim ha dit...

¿Serán catalanes los habitantes de una Cataluña no catalana? ¿En qué se diferenciará una Cataluña no catalana de la no-Cataluña no catalana? ¿Existirá alguna vez una no-Cataluña catalana? Y, si es así, ¿emigrarán a esa no-Cataluña catalana los habitantes catalanes de la Cataluña no catalana para poder ser habitantes catalanes de una catalana no-Cataluña? Y por último, ¿resucitará Wifredo?
Apasionante mundo el que crea la política nacionalista. No me explico como siendo así hay la abstención que hay: ya no votan ni los catalanes sí-catalanes.

Cat ha dit...

Fa riure aquesta gent que s'esvera quan parlem d'una Catalunya catalana.
Que collons ha de ser?! Sueca?
(Parlant de gestió no estaria malament, oigue)

ferrancab ha dit...

Qui és Wilfredo?

Uribetty ha dit...

Jo divergeixo totalment d'anomenar botiflers a ERC. Tampoc diré que CiU ho són, però aquests últims han pactat amb el PSOE un estatut que no era dels catalans. I ara, tant criticar Montilla, sobretot alguns convergents, com és el teu cas, pot ésser que CiU el faci Conseller en cap i per tant que ZP remeni la política catalana, com va fer, segons CiU amb el tripartit.