28.11.06

Fracassat

El fracassat pateix una tendència malaltissa: es passa la vida vigilant les passes dels altres per poder descobrir-hi alguna errata, una ensopegada, una petita relliscada amb la qual poder sentir-se alleugerit per un instant de la seva insuportable condició de fracassat. Mentrestrant, els altres van collint victòries i avancen cap a endavant... Encallat, el fracassat segueix a l’aguait, dia rere dia, resseguint el rastre de les màcules alienes, ratificant així la seva existència amarga, estèril, miserable, inútil, redundant en la negativitat. Aquest és el seu únic "consol". La vida del fracassat és infernal: només desitja el mal dels altres per a sentir-se menys desgraciat.

El mitjans de comunicació clàssics, tradicionals, estan acabats. Són pura decadència manipulada, populisme rosa, diversió per al ramat. El poder emergent del BlogPower ens salvarà del naufragi cultural. Tenim el futur a les nostres mans. El segle XXI serà dels teclamolls o no serà. (Vid. El Llibreter)

PRESENTACIÓ de L'ORACLE IMMINENT DILLUNS 4 de DESEMBRE 19:30 LLIBRERIA CATALÒNIA

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Curiosa alternativa aquesta que no és possible! El futur serà perquè aquesta és la seva naturalesa. El que no tinc tant clar és que sigui necessariament dels teclamolls.

Nausicaa ha dit...

El futur se'l crea cadascú. Qui és fracassat és per falta de confiança i la prova és aquest afany de desitjar la desgracia dels altres per a no veure la pròpia. Qui treballa dur, qui realment es preocupa per ell, es crea el seu propi futur. Un retorn a la mentalitat medieval, pensareu, segons la qual cada persona es crea la seva pròpia Fortuna. Doncs sí, i és que potser no estaven tan equivocats; en paraules de Manrique: "cumple tener buen tino / para andar esta jornada / sin errar".

tonibanez ha dit...

Eu-daimonia, Fatum... i treballar, treballar, treballar: ORA ET LABORA ET INVENIES.

Anònim ha dit...

Tots som una mica fracassats, això no és un món de blancs i negres.

Jaume ha dit...

Toni, acabes d'explicar molt bé l'actitud d'Esquerra envers Convergència: l'única cosa que els fa feliços en aquest món és la desgràcia de Convergència. Per tal d'aconseguir-ho faran totes les contorsions hagudes i per haver davant de Montilla.

tonibanez ha dit...

Cada dia que passa som més a prop de la victòria final.

Anònim ha dit...

Toni, acabes d´explicar molt bé l´actitud de Convergència envers el PSC: l´única cosa que els fa feliços en aquest món és la desgràcia del PSC. Per tal d´aconseguir-ho faran totes les contorsions que calguin davant d´en Zapatero.